PARROQUIA SANT JOSEP DE CALASSANÇL;
CAMP DE L'ARPA - EL CLOT / BARCELONA 08026HA ARRIBAT L'HORA!

ADEU A L'ESGLÉSIA DE SANT JOAN BAPTISTA
DEL CARRER JOAN DE PEGUERA 20 (EL CLOT)


A la CRÒNICA DE LA PARRÒQUIA SANT CALASSANÇ es deia l' any 2021:

El 1967 cessió us de fruit de l'església de les escolàpies a la comunitat dels escolapis com església parroquial, quan hi havia el projecte de construir l'església parroquial a Sant Quintí. Les escolàpies diuen:" per què una nova església a 5 minuts de la nostra? " Eren moments conciliars.

El novembre de 1975 enderroc de l'antic Casal i inici del nou a Sant Quintí 17-19, amb el nom de Casal Calassanç. D'entrada els canonges demanen que s' hi faci l'església parroquial. Es recorda els compromisos escolàpies/escolapis.

El gener de 1979 comencen les activitats al nou Casal, amb la capella dels dies feiners al primer pis.

El curs 2020/21 les escolàpies demanen recuperar l'església per falta d'espais per l'escola. S'anuncia a la feligresia el cap de setmana 1/2 de maig. Es deixarà l'església el cap de setmana 26/27 de juny. Això queda en suspens esperant l' autorització de les celebracions a la Capella del Casal

Les celebracions parroquials passaran al Casal, a la Capella segons l'aforament, i a la sala Calassanç (teatre) amb les reformes que convinguin realitzar per millorar l'assistència i la bona participació.
HA ARRIBAT L'HORA.

EL DIUMENGE 26.6.22 ES CELEBRAREN LES DARRERES MISSES PARROQUIALS
A L'ESGLÉSIA DE SANT JOAN BAPTISTA DEL CARRER JOAN DE PEGUERA 20 (EL CLOT).Foto del record. Alguns fidels de la missa de les 12:30 posen per la foto del record. La darrera foto!PER AL RECORD! (FEU CLIC!)

En endevant seran les misses dominicals igual que les dels dies feiners
al primer pis del Casal Calassanç (St Quintí 17-19).
A les 11:00 en castellà i a les 12:30 en català


CAPELLA DE SANT CALASSANÇ AL 1r PIS DEL CASAL

(esquerre:) representació senegalesa de Calassanç --- (dreta:) Maria segons Cisco Barrachina

    Webmaster: P.Ignasi Peguera SCH P